Haemme joukkoomme kenttä-koordinaattoria

Kenttäkoordinaattorina sinulla on vastuu mystery shopping -tutkimuskentän koordinoinnista. Hallinnoit useita projekteja samanaikaisesti ja osallistut tarvittaessa myös muihin tehtäviin tiimin jäsenenä.

Etsimme tehtävään henkilöä, jolla pysyy langat käsissä ja joka ei säikähdä tiukan paikan tullen. Odotamme sinulta positiivista asennetta, järjestelmällisyyttä ja joustavuutta. Hoidat jämptisti myös tehtäviisi kuuluvat rutiinit. Omaat hyvät vuorovaikutustaidot ja pystyt työskentelemään vastuullisesti sekä itsenäisesti että osana tiimiä. Pärjäät englannilla hyvin ja osaat ruotsia sen verran, että ymmärrät kirjoitettua tekstiä. Aiempi kokemus markkinointitutkimuksista ja mystery shoppingista on etu, mutta ei välttämätöntä. Kaupallinen peruskoulutus on plussaa.

Tehtävään on valittu henkilö 11.8. ja hän aloittaa työt lähiaikoina. Kaikki hakijat on kontaktoitu, kiitos vielä monelle hyvälle hakijalle!

Avoimen hakemuksen voit lähettää milloin tahansa. Kerro siinä oletko kiinnostunut myös projektikohtaisesta työstä.

 

Evidens Oy on tutkimustoimisto, joka tuottaa todistusaineistoa ja ymmärrystä asiakasyritysten päätöksentekoon ja tulevaisuuden suunnitteluun . Teemme sekä kvantitatiivisia että kvalitatiivisia tutkimuksia ja räätälöimme myös niiden yhdistelmiä. Laadukkaiden tutkimusten tekeminen on meille sydämen asia – asiakkaan tiedontarpeen ratkaisemiseksi olemme valmiita laittamaan itsemme likoon ja teemme projekteja hyvällä fiiliksellä. Jokainen tiimiläinen on valmis ottamaan vastuuta ja auttamaan kaveria.