Evidens osaksi Voittoa, Mika Vehmersuo Voiton toimitusjohtajaksi

Evidens Oy tulee osaksi Mediatoimisto Voittoa 1.2.2018 alkaen. Evidensiä vetänyt Mika Vehmersuo aloittaa Voiton toimitusjohtajana 2. tammikuuta.

Voitto on mediatoimisto, jonka tavoitteena on olla strategisen markkinoinnin avainkumppani, joka jalostaa tutkimustiedon ja datan tuottaviksi näkemyksiksi ja palvelukonsepteiksi hyödyntämällä uusimpia teknologioita. Voitto kuuluu Evidensin tavoin Salomaa-yhtiöihin.

Kokonaisvaltaisempi asiakasymmärrys tukee Evidensin nykyisiä asiakkaita entistä paremmin ja laajemmin. Asiakkaamme saavat jatkossa tuekseen lähes 40 eri osa-alueiden ammattilaista samasta paikasta.

Nykyiset Evidensin tutkijat ja asiantuntijat palvelevat jatkossakin asiakkaitamme samaan tapaan kuin aiemmin. Autamme yhdessä voittolaisten kanssa ymmärtämään asiakas- ja henkilöstökokemusta yhä syvemmin sekä johtamaan tietoon perustuvista näkemyksistä konkreettisia tekoja.

Mediatoimisto Voittoa luotsannut Sari Haavisto ryhtyy vetämään Salomaa Yhtiöiden kehityshanketta ja suorittaa samalla Aallossa DBA-tohtoritutkinnon. Kolmivuotisessa hankkeessa luodaan yhdessä asiakkaiden kanssa uusia toimintatapoja, palveluja ja liiketoimintamalleja, joilla vauhditetaan kasvua. Yhteistyökumppaneina toimivat mm. Google Suomi ja Aalto University Executive Education.

Valoisaa ja voitokasta uutta vuotta!

 

Lisätietoja:

Mika Vehmersuo, CEO
mika.vehmersuo@evidens.fi
040 524 1054

Johanna Toivonen, Tutkimusjohtaja
johanna.toivonen@evidens.fi
050 555 0455

×

Evidens on nyt osa Voittoa.

Evidensin tutkijat ja asiantuntijat palvelevat asiakkaita kuten ennenkin – tukenaan nyt lähes 40 eri osa-alueiden media-ammattilaista.